Hoorstudio Strating

Wat is hoorstudio Strating?

Hoorstudio Strating is een hoorspecialist, met ruim twintig jaar ervaring.
We werken nauw samen met KNO-artsen, audiologen en andere disciplines om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Naast het aanpassen en leveren van hoorhulpmid- delen, zijn we de specialist voor tinnitus problemen.

We komen steeds weer cliënten tegen die door een arts naar huis worden gestuurd met de boodschap: “Helaas, hier is niets aan te doen, uw moet er maar mee leren leven”.
Maar er zijn verschillende mogelijkheden die wij kunnen aanbieden om de hinder van de tinnitus te verminderen en in sommige gevallen zelfs te verhelpen. Wij informeren u graag naar onze mogelijkheden.

Wat biedt Hoorstudio Strating?

We starten met een tinnitus consult, waarin we uitleg geven over de oorsprong en de neurologische aspecten tinnitus. Tevens wordt er een uitgebreide gehoortest gedaan. Daarna volgt een inventarisatie/beoordeling van uw tinnitus en een beoordeling van de hinder die deze tinnitus voor u heeft. En uiteindelijk geven we u een gedegen advies.

Mogelijke oplossingen?

  1. Geluidsverrijking middels een aanpassing van een hoor- hulpmiddel.
  2. Geluidstherapie volgens de Seiyo methode.
  3. TRT therapie.
  4. Doorverwijzing naar andere disciplines in ons netwerk.

 

Tijdens het consult wordt er uitleg gegeven over de bovenstaande behandelingen.

Kosten en Vergoedingen

Het eerste tinnitus consult kost EUR 95,- . Bij het aangaan van een overeenkomst voor het starten van een behandeling, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totaalkosten.

In sommige gevallen wordt de behandelingen vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

en andere niet, dit is afhankelijk van het gehoorverlies of de tinnitus. Het

Voor het maken van een afspraak;

Hoorstudio Strating contact