Tinnitus / oorsuizen

Hoorstudio Strating, Psychologen van Jole & Prins en Natuurgeneeskundige Care for You hebben de handen ineen geslagen! Samen behandelen zij oorsuizen. Dit is het eerste concept op deze manier in Nederland en de resultaten tot nu zijn lovend. De eerste resultaten zijn al merkbaar binnen 5 weken!

Iedereen hoort wel eens een piep in het oor. Deze verdwijnt meestal weer redelijk snel. Maar wat nou als deze piep blijft en niet meer weg gaat, luider wordt of andere geluiden hoorbaar zijn? Dit waarnemen van geluiden zonder dat deze aanwezig zijn noemen we tinnitus of oorsuizen. Veel mensen worden door een arts naar huis gestuurd met de mededeling: “Helaas, hier is niets aan te doen, u moet er maar mee leren leven.” Terwijl dit veel invloed heeft op de kwaliteit van leven. Om deze reden is er een nieuwe samenwerking gestart. Zij weten dat het anders kan, zij gaan hierin verder….

Na een intake gesprek wordt er een behandelplan gemaakt. Afhankelijk van uw situatie ziet u een of meerdere disciplines. Er wordt samen met u gekeken naar een oplossing.

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u meeer informatie willen? Neem dan contact met ons op u zult merken dat er meer mogelijk is dan u wellicht denkt.

info@mijnoorsuist.nl

Tinnitus / oorsuizen

8 gedachten over “Tinnitus / oorsuizen

 • 25 januari 2016 om 20:13
  Permalink

  Graag wil ik meer informatie over de verschillende behandelmethodes zodat ik kan bepalen of ik er iets mee kan en wil.
  Liefst per mail

  Beantwoorden
 • 12 februari 2016 om 14:22
  Permalink

  Helaas zag ik pas vandaag, een dag te laat, de affiche bij de huisarts over oorsuizen. Graag ontvang ik informatie over evt. behandeling.

  met vriendelijke groet,
  Atty van Veldhuizen

  Beantwoorden
  • 15 februari 2016 om 14:51
   Permalink

   Beste mevrouw Veldhuizen,

   Donderdag 2 juni is er weer een informatie middag/avond gepland. Ik kan me voorstellen dat u voor die tijd al informatie wilt ontvangen. Op onze website http://www.mijnoorsuist.nl kunt u per discipline lezen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt iedere discipline ook om verdere informatie vragen.

   Mochten er nog vragen zijn horen wij deze graag!

   Beantwoorden
 • 28 mei 2016 om 08:39
  Permalink

  Graag wil ik meer over het behandel plan ik heb 24 uur per dag oorsuizen

  Beantwoorden
 • 28 mei 2016 om 16:36
  Permalink

  Ik kan nergens vinden waar op 2 juni de bijeenkomst is en ik kan mij ook nergens aanmelden

  Beantwoorden
 • 31 mei 2016 om 07:46
  Permalink

  Ik heb last van een schrille pieptoon in een oor. Zou graag wat informatie willen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *